Det Danske Harmonika Akademi inviterer til festlig julekoncert

Det Danske Harmonika Akademi

Det er en mangeårig tradition, at Det Danske Harmonika Akademi inviterer kommunens pensionister med ledsagere – samt andre julekoncert-interesserede – til et hyggeligt og festligt julearrangement i december måned.
Årets julekoncert finder sted mandag den 7. december og foregår kl. 14:15 – ca. 16:15 i Fællessalen på Bistrupvang Plejecenter.

Det Danske Harmonika Akademi har sammensat et spændende, varieret og underholdende program med deltagelse af såvel gæster som ensembler og solister fra Det Danske Harmonika Ensemble. Gæsterne i år er Carlsberg-Koret, der vil synge muntre sange under ledelse af korets dirigent (og Det Danske Harmonika Akademis daglige leder) Majken N. Bell, til akkompagnement af musikere fra Det Danske Harmonika Akademi.

Fra Det Danske Harmonika Akademi medvirker sammenspilsgrupperne Rudersdal Harmonika Orkester, Akademonikanerne og Birkerødderne. Programmet vil som sædvanlige indholde en række  fællessange, som  publikum opfordres til at synge med på – Carsten Holbek synger for og Hans Jørgen Holbek akkompangerer på harmonika.

Adgang er gratis, dog opkræves kr. 20/person for kaffe/kage. Da der vil være et begrænset antal pladser til rådighed, tilrådes hurtig tilmelding til Det Danske Harmonika Akademi v/daglig leder Majken N. Bell på telefon 25 54 40 39 eller på e-mail (majken@ddha.dk).