Kulturprisen 2016 og andre priser

Send os forslag til Rudersdal Kommunes Kulturpris 2016

Alle kan stille forslag om, hvem der skal være prismodtager. Prisen uddeles ved Fest for Frivilligheden d. 25. oktober. Forslag bedes sendt til Rudersdal Kulturparaply v/formand Jack Otto Kristensen på mail jack-ok@cavalius.dk senest mandag den 12. september 2016 (forlænget frist). Se koncept for kulturprisen her.

Hvem skal have Rudersdal Kommunes Talentpris?

Du kan også indstille et ungt menneske, der har udvist et særligt talent, til Rudersdal Kommunes Talentpris. Prisen uddeles årligt og tildeles en ung talentfuld udøver indenfor én af de fire kategorier: Idræt, Science, Kunst og Kultur eller Wild Card, som kan være alt andet, der ikke er dækket af de andre tre kategorier. For at kunne modtage Talentprisen skal modtageren være under 18 år og bosiddende i Rudersdal Kommune.
Denne prismodtager vælges af Folkeoplysningsudvalget. Du kan læse mere – og indstille dit forslag – på kommunens hjemmeside her.

Årets Frivillig 2016

Du kan også Indstille Årets Frivillige 2016. Frivilligprisen uddeles en gang om året til en person, en leder, en forening eller en netværksgruppe, som har ydet en særlig indsats i Rudersdal inden for frivilligt arbejde. Se mere på kommunens hjemmeside.