Hvem skal modtage priser i år?

Der er brug for din hjælp til at finde modtagerne af Rudersdal Kommunes fire priser inden for kultur- og fritidslivet.

Kender du nogen, der fortjener en ekstra anerkendelse?
Du kan indtil 31. maj foreslå modtagere af:
– Kulturprisen
– Frivilligprisen
– Ungdomslederprisen og
– Talentprisen.

Modtagerne bliver kun udvalgt blandt dem I foreslår, så brug din indflydelse (nedenfor)!

Foreslå til Kulturprisen

Rudersdal Kommune uddeler hvert år Kulturprisen til en person, forening eller netværksgruppe, som har ydet en særlig frivillig indsats inden for kultur. Det kan både være som arrangør, udøver eller leder. Kulturparaplyen laver indstillingen til Kultur- og Fritidsudvalget på baggrund af de indkomne forslag fra jer.

Foreslå til Frivilligprisen

Frivilligprisen tildeles en person, leder, forening eller netværksgruppe, som har ydet en særlig indsats i Rudersdal inden for frivilligt arbejde.

Foreslå til ungdomslederprisen

Prisen uddeles årligt til en frivillig ungdomsleder, som har ydet en særlig ledelsesmæssig indsats i Rudersdal inden for det organiserede forenings- og kulturliv.

Foreslå til Talentprisen

Prisen gives til ungt talent under 18 år i Rudersdal inden for en af 3 kategorier – Idræt, Science (innovation, uddannelse, forskning) eller Kunst og Kultur (musik, teater, dans og billedkunst).

Prismodtagerne i 2023

Fakta

Hver prismodtager får, udover æren, et diplom, en buket blomster og et værk af Årets Kunstner. Dog modtager Talentprisvinderen en statuette samt 3.000 kr i stedet for et værk af Årets Kunstner. Priserne vil blive overrakt ved Frivilligfesten i Mariehøjcentret på Frivillig Fredag 2024 den 27. september. Brug din indflydelse ved at komme med forslag til en eller flere af priserne. Prismodtagerne vælges kun blandet dem, der er foreslået af jer!
Giv dit forslag til prismodtager inden fredag den 31. maj 2024.
Se mere og kom med dit forslag her