Vil du være med?

For det første håber vi, at rigtigt mange vil møde op til hele Rudersdals kulturnat, der er planlagt til at finde sted i Birkerød fredag den 10. september 2021. Det gælder i høj grad også gæster fra nabokommunerne. Kom – og tag din nabo med!

Hvis du har ideer, selv vil arrangere noget (f.eks. som forening) eller selv hjælpe med noget i den fælles gennemførelse, så skriv/ring til:
Jack – jack-ok@cavalius.dk / 23 72 76 11
eller Kirsten – kirstenicairo@gmail.com.

Vi modtager input til det trykte program helt frem starten af august. Ting, der dukker op efter det, vil dog stadig i nogen grad kunne indgå i markedsføringen og program online.

Velkommen til informationsmøder:

Kick-off møde, onsdag den 26. maj 2021 kl. 19.30 i Møderum 1 ved biblioteket i Birkerød. Her kan du komme med – og få – ideer til, hvad I vil lave til kulturnatten. En tidlig start gør det lettere at gennemføre, få de ”gode” steder og markedsføre jeres arrangement.

Klar til kulturnat? møde, onsdag den 11. august 2021 kl. 19.30 i Lille Sal ved biblioteket i Birkerød, hvor vi sammen sikrer os, at alt er klart til det trykte program, med rette tid, sted og beskrivelse.

Evalueringsmøde tirsdag den 21. september 2021 kl. 19.30 i Møderum 1 ved biblioteket i Birkerød, hvor vi ser på, hvordan det gik – og ideer til næste års kulturnat.

Det er ikke bare sjovt at deltage; det er også en involvering i kommunens aktive liv, der giver større synlighed og kontakt med borgerne og andre aktive.