Vil du være med?

For det første håber vi, at rigtigt mange vil møde op til hele Rudersdals kulturnat, der finder sted i Birkerød fredag den 8. september 2023. Det gælder i høj grad også gæster fra nabokommunerne. Kom – og tag din nabo med!

Hvis du har ideer, selv vil arrangere noget (f.eks. som forening) eller selv hjælpe med noget i den fælles gennemførelse, så skriv/ring til:
Jack – jack-ok@cavalius.dk,
23 72 76 11.

Vi modtager input til det trykte program helt frem til 10. august. Ting, der dukker op efter det, vil dog stadig i nogen grad kunne indgå i markedsføringen og program online.

Velkommen til informationsmøder:

Kick-off møde, mandag den 15. maj 2023 kl. 19.30 i Møderum 2 ved biblioteket i Birkerød.
(Bemærk: Ny dato).
Her kan du komme med – og få – ideer til, hvad I vil lave til kulturnatten. En tidlig start gør det lettere at gennemføre, få de ”gode” steder og markedsføre jeres arrangement.

Klar til kulturnat? møde, onsdag den 10. august 2023 kl. 19.30 (vi mødes i foyer), hvor vi sammen sikrer os, at alt er klart til det trykte program, med rette tid, sted og beskrivelse.

Det er ikke bare sjovt at deltage; det er også en involvering i kommunens aktive liv, der giver større synlighed og kontakt med borgerne og andre aktive.
Birkerød Kulturnat program 2023