Kulturnat

Kulturnatten i Birkerød bymidte er en årlige Rudersdals kulturbegivenhed med kultur på mange måder. Den er en blanding af mange forskellige slags arrangementer for børn, unge, voksne i alle aldre. Musik, kunst, foreninger, butikker, bøger og mange andre ting.

Næste kulturnat er fredag den 10. september 2021.
Klik “Deltager” på Facebook, så du husker det.

Hvad sker til Birkerød Kulturnat?

Programmet indeholder hvert år mange meget forskellige aktiviteter, der på en eller anden måde har med kultur at gøre. Senest var der over 80 gratis aktiviteter. I år er der over 90. Jo mere alsidigt, jo bedre.

Se det trykte program for 2021

Version bedre egnet til mobiltelefon

Hvordan foregår det?

De enkelte aktiviteter arrangeres primært af borgere, foreninger, institutioner, kirker, butikker og andre i kommunen med interesse for kultur og aktiviteter. Nogle har ideer til aktiviteter og andre har steder, der egner sig til aktiviteter. Så der samarbejdes på kryds og tværs – nogle gange koordineret af Rudersdal Kulturparaply, der er den generelle arrangør af dagen. Vi står primært for koordinering og den fælles markedsføring – på nettet, annoncering, plakater og det fælles program.
Det er så op til enkelte arrangører at markedsføre og gennemføre deres arrangement.

Historien bag kulturnatten

Arrangøren af Birkerød Kulturnat, Kulturparaplyen (Rudersdal Kulturparaply) blev stiftet den 03.03.1993. Daværende formand for Kulturparaplyen, Jørgen Reske, arrangerede i 1997 den første Kulturnat.

Følg også Birkerød Kulturnat på Facebook og Twitter.