Åbningsfest for Kulturcenter Mariehøj 5. sept.

boardboard_final.inddSæt kryds i kalenderen den 5. september. Tag til fest på Kulturcenter Mariehøj, og vær med at fejre afslutningen på for den markante omdannelse. Frem til festdagen skriver Kulturkikkerten om, hvad denne omdannelse kan gøre for dit kultur- og fritidslivet i Rudersdal Kommune.
Det er bogstaveligt med fuld musik, at vi på Mariehøj sætter punktum for omdannelsen. En omdannelse, der giver kulturcentrets brugere såvel som alle Rudersdals borgere fine muligheder for at udfolde sig og dyrke gamle og måske nyopdagede interesser.

Se, hvad vi kan
Festen lørdag den 5. september byder først på en såkaldt vandre-event. Slå hele sanseapparatet til, slip kontrollen og lad syngende, dansende, spillede og agerende brugere føre dig rundt på Mariehøj; ude og inde. De viser, hvordan kulturcentret kan lægge rum og scene til brugernes store som små koncerter, danseforestillinger, teateropsætninger og kunstudstillinger. Den festlige og medrivende event foregår hovedsageligt i og omkring de grønne rum, den nye foyer og i den tidligere boldsal, der har fået et kvalitetsløft og en navneforandring.

Lad nysgerrigheden vis vej
Når musikken klinger af, er det tid til, at du som gæst lader din nysgerrighed – og kaffetørst – lede dig rundt i resten af det store og efter omdannelsen fint sammenhængende hus. Stik hovedet inden for hos foreninger og klubber. Spil et slag billard, tjek øvelokalerne ud, få en kop mokka og sæsonprogrammet for aftenskolerne. Eller læg dig i græsset og hvil ørene ved foden af Mariehøjen. Mulighederne er mange. Måske bliver du inspireret til at bruge Mariehøj – gerne på en ny og anderledes måde.
Fra: Line Lærkholm-Bengtsen, Aktivitetskoordinator