Kom med forslag til Kulturprisen 2018

Du kan nu indstille en person, du synes har ydet en helt særlig kulturel indsats i Rudersdal.

Rudersdal Kommune uddeler hvert år en kulturpris til en person, en forening eller en netværksgruppe, som har ydet en særlig indsats inden for det frivillige kulturarbejde. Det kan både være som arrangør, udøver eller leder.

Prisen er en anerkendelse af den ekstraordinære frivillige indsats, som bidrager til et rigt, kvalitativt og alsidigt kulturliv i kommunen. Udover æren som årets modtager af Kulturprisen modtager vinderen også et diplom, en buket blomster og et værk af årets kunstner i Rudersdal.

Kultur- og Fritidsudvalget udpeger prismodtageren på baggrund af en motiveret indstilling fra Rudersdal Kulturparaply.

Sidste år gik prisen til Benjamin Graham for at skabe et levende og inspirerende ungemiljø i Rudersdal. Benjamin er bl.a. er udvikler og gennemfører af musikfestivalerne Rudersdal Live og Lydfest og skaber af og formand for Café Birken, som et samlingssted for unge i Birkerød.

Alle borgere i Rudersdal kan fremsende deres anbefaling til, hvem der skal modtage prisen. Hvis du ønsker at indstille en kandidat til årets pris, skal du blot sende dit forslag til Jack Otto Kristensen, formand for Rudersdal Kulturparaply, på mail jack-ok@cavalius.dk.

Fristen for at indstille til årets Kulturpris er den 22. juli 2018.

Prisen vil sammen med en række andre priser blive overrakt af Borgmester Jens Ive ved Fest for Frivilligheden på Frivillig Fredag den 28. september 2018.

Ønsker du at deltage i Fest for Frivilligheden, kan du snart tilmelde dig på Rudersdal Kommunes hjemmeside.